full
color
#666666
https://www.bujoruluiresidence.ro/wp-content/themes/zap-installable/
https://www.bujoruluiresidence.ro/
#993333
style2

Cine suntem

Investitor si dezvoltator - Casa Noastră


qfort_150casa_noastra_150

Casa Noastră este înființată în 1995 și a investit în diverse domenii de activitate. Încă de la început, afacerile imobiliare au reprezentat un segment important din afacerile grupului.

Printre brandurile dezvoltate de Casa Noastră se numară: QFort și Ilex.

Peste 70 de case au fost construite și livrate către clientul final și sunt în analiză și proiectare alte mii de case și apartamente. Investiția în locuințe cere calitate și pricepere, răbdare și angajament, profesionalism și garanție, iar Casa Noastră Imobiliare poate aduce aceste ingrediente pentru orice locuință.

Marketing, Vanzari si Corporate Manager - Casa Noastră Imobiliare

 casa-noastra-imobiliare

Project Manager - Vitalis Consulting


vitalis-150

Infiintata in 2006, Vitalis Consulting este o companie de consultanta care activeaza in domeniul constructiilor. Cu o abordare mereu orientata catre Client, gama serviciilor este diversificata, printre acestea amintind project si cost management, coordonare proiectare, supervizare executie, dirigentie de santier, certificare energetica.

Arhitect - Dobrescu ARH


dobrescu

Membrii fondatori ai companiei de Arhitectura au inceput experienta in 1994, punand bazele propriei companii in 1999. Echipa de arhitecti este consolidata si solida prin experienta a peste 200 de proiecte rezidentiale, comerciale, birouri, turistice, administrative sau industriale.